Ако смятате, че не ви е необходима застраховка „Живот“, само защото сте млади и здрави, то вие дълбоко грешите! Тя има различни варианти, подходящи да задоволят нуждите на всеки човек.

Предлагаме ви няколко неоспорими ползи от застраховката „Живот“:

1. Вие сте млад и здрав
Както вече уточнихме младостта и доброто здравословно състояние не са пречка да имате застраховка „Живот“. Дори напротив, те могат да се окажат голям плюс, при нейното сключване – колкото по-млади сте, толкова по-подходящ план ще ви бъде предложен.Така, плащате на младини, но подсигурявате старини!

2. Имате кредит с поръчител
Честа практика е кредитът за нов дом или просто голяма сума пари да върви ръка за ръка с искането на поръчител. Неслучайно, в подобни ситуации банките съветват да си направите застраховка. Така, ако нещо се случи с вас оставащата сума по кредита няма да бъде търсена, от поръчителя или наследниците ви, а ще бъде покрита от застраховката.

3. Родител сте
В случай, че вече имате един, два или повече малчугана у дома е добре да помислите за тяхното бъдеще. Застраховка „Живот“ има опция да застраховате себе си, като родител за определен период от време. След него, средствата от застраховката могат да бъдат използвани, например за образованието на децата.

Детска застраховка живот – застраховката се прави на дете под 18 годишна възраст и се плащат месечни или годишни вноски. При навършването на пълнолетие на детето парите, които са вкарвани под формата на вноски, му се изплащат в едно заедно с лихвите им. Вариантите на изплащане са еднократно цялата сума или на няколко вноски в зависимост как е по-удобно за вас.

4. Чисто финансови съображения
Ако имате семейство, което разчита главно на вашия доход, то е добре да си направите застраховка „Живот“, за всеки случай. Може да сключите такава, с опция за спестяване. По-този начин ще подсигурите не само спокойствието си, но и бъдещето на вашите близки.

Застраховка „Живот“ е най-добрият начин да си осигурите спокойствие! За повече подробности и въпроси за застраховка „Живот“ свържете се с нас!