Празниците наближават, а изкусителните предложения за почивка дебнат отвсякъде! Ако си решил да изпратиш подобаващо 2018г., извън родината и ти предстои да летиш със самолет за първи път, си попаднал на точното място. Приготвихме ти няколко малки, хитри съвета, с които полета ти ще бъде неусетен и приятен.

1.Организацията е в основата на доброто пътуване!
Големият ти куфар ще отиде в багажното на самолета, затова се снабди с малка пътна чанта и подреди в нея всичко необходимо – от документи до слушалки. Не оставяй подготовката и за последния момент, приготви първо нея преди да започнеш с основния багаж.

2. Помисли за забавленията!
Полетите, дълги или кратки, могат да бъдат доста изнервящи, така че прецени как да се забавляваш през това време – зареди електроните си устройства непосредствено преди полета, за да гледаш филм или да послушаш музика. А, ако си запален читател пъхни и една книга в ръчния си багаж.

3. Мисли един ход напред!
С излитането от летището преставаш да бъдеш на родна земя. Затова, те съветваме да имаш едно наум и да подсигуриш спокойствието си с Медицинска застраховка за пътуване в чужбина. Знаеш, че смяната на климата е способна да доведе до здравословни неразположения. Последните са крайно неприятни. Далеч по-неприятна от тях, обаче може да бъде сметката за лечение от болница в чужбина.

4. Комфортът е в твоите ръце!
Въздухът във всеки самолет е доста сух, така че се снабди с хидратиращ крем, с който да овлажняваш кожата си. Съветваме те да избереш такъв без аромат, защото все пак не пътуваш сам. Освен това, температурата в самолетите е доста променлива, така че си вземи връхна дреха, която лесно се облича и съблича.