Една от нашите основни цели, като компания е да бъдем максимално полезни на своите клиенти. До сега, това можеше да се случва само в сферата на застрахователните услуги, но това се промени. С огромна радост ти съобщаваме, че Легион Брокер вече се радва на нов партньор в лицето на RT Tax.

Кои са RT Tax, накратко?
Това е водеща компания за възстановяване на данъци, съществуваща от 2000г., насам. За кратко време RT Tax успява да се наложи и да изгради мрежа от над 400 партньора, в световен мащаб. Нейният екип е съставен от млади, енергични, усмихнати и винаги готови да помогнат професионалисти, с които наистина е удоволствие да се работи.

Как точно RT Tax могат да ти бъдат полезни?
Те могат да ти помогнат бързо и надеждно да възстановиш надвнесен данък общ доход в чужбина. Тоест, ако известно време си живял, работил и плащал данъци в чужбина има вероятност да си надвнесъл такива. Надвнесената сума може да ти бъде възстановена. Затова, обаче не нужно да се връщаш в чужбина и да се занимаваш с местната администрация, а просто да се обърнеш към новите ни партньори. Те ще проверят случая ти, ще те консултират и ще направят всичко необходимо, за да си получиш надвнесените данъци обратно.

Какво печелиш ти от това партньорство?
Всичко казано до тук е повече от прекрасно, но има и още! Можеш да попълниш формуляра за връщане на данъците и в най-близкия офис на Легион Брокер. Ние ще го предадем на RT Tax, те ще задействат цялата процедура и ще те държат в течение за развитието и всички детайли около него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!