За нас

Ние осигуряваме най-добрите застрахователни услуги за нашите клиенти.

В Легион Брокер сме се научили отлично да разбираме от управление на риска и застраховане. Нашият екип се състои от отдадени и опитни професионалисти, завършили академичното си образование в специализираните учебни заведения за застраховане и осигуряване.

Ние имаме изградени стабилни партньорски взаимоотношения с водещите застрахователни компании и посредничим при сключването на всички видове застраховки. Специализирани сме в обслужването както на физически, така и в разработването на цялостни и/или специализирани програми в областта на търговска или друг вид дейност. 

Разбери повече за нас...
5000 +
Създадени полици
12 +
Застрахователни компании
920 k
Доволни клиенти
image

С грижа за теб!

image

Защитаваме те във всеки един момент!

image

Предлагаме модерни застрахователни решения.

Предоставяме ти информиран избор.
Държим да ти предоставим цялата налична информация, преди да направиш своя избор. Сравненията на цените и условията, които ти представяме са максимално ясни, изчерпателни и актуални.

Знаем, че отношението е всичко!
Никога няма да ти предложим ниска цена, за сметка на качеството! Прекрасно съзнаваме, че застраховките започват да ти носят спокойствие, когато бъдат заплатени в кратки срокове, без да се отразяват на бюджета ти. Затова, ежедневно се стремим, цените на предлаганите от нас застраховки да са преди всичко разумни.

Предлагаме модерни застрахователни решения.
Знаем, че застраховането далеч не е просто продажба – то е оценка на риска, разбиране на човешкото поведение и тревоги. Застраховането е толкова много неща! Можеш да бъдеш сигурен, че при всяко твое запитване търсим не само най-доброто, като цена, но и най-модерното и лесно решение!

  • Вписани сме като застрахователен брокер с решение № 503-ЗБ в регистъра на застрахователните брокери, воден от Комисията за финансов надзор на основание чл.309, ал.1, от кодекса за застраховане. Справка за това обстоятелство можете да направите в Комисията за финансов надзор.
  • Ние сме администратор на лични данни по решение №308771 на Комисията за защита на личните данни. Повече относно нашата политика за обработка на лични данни, можете да научите тук.
  • Легион Брокер е регистрирана марка към патентното ведомство на Република България.
error: Content is protected !!