Планинска застраховка

Планинската застраховка ти позволява да се наслаждаваш на любимите си занимания в планината, спокойно! Можеш да разчиташ на нея при спортна или туристическа дейност, както и ако решиш да упражняваш екстремни хобита в планината.

Изтегли Договор за възлагане

Защитата, която осигурява планинската застраховка е само на територията на Република България, в планинските райони с обслужване от Планинска спасителна служба.
Тази застраховка се предлага в стандартен пакет, към който може да се добави пакет екстремен спорт или хоби, както и възможност за спасяване с хеликоптер.
Всички подробности за планинската застраховка можеш да научиш, като се свържеш с нас!

Често задавани въпроси

Застраховка осигурява застрахователно покритие на територията на Република България. В зависимост от застрахователната компания, е възможно срещу допълнително заплащане или без заплащане на допълнителна преми да се допълни покритие за извънпистово упражняване на зимни спортове или спасяване с хеликоптер от ППС.

Трябва да попълниш въпросник-предложение, в който попълваш данните си и избраните от теб лимити, в зависимост от застрахователната компания.

От лимита на отговорност, който избереш(това е сумата до която застрахователната компания ще носи отговороност); От периода на валидност на застраховката; От вида пакет, който избереш (дали ще бъде само основен или ще се надгради с допълнителни);

error: Content is protected !!