Когато се стягаш за път или командировка последната мисъл в главата ти е, че в това време може да ти потрябва и медицинска помощ. Уви, всички сме хора, а и в този живот всичко се случва, така че това е един напълно рационален сценарий, който те съветваме да не пренебрегваш!

Разбира се, можеш да разчиташ на старите, доказани във времето и безотказни методи за предотвратяване на подобен род катаклизми, като чукане на дърво, стискане на палци и нашия личен фаворит – прекръстване и отправяне на молби към Всевишния непосредствени преди тръгване на път.
Или можеш да подходиш доста по-рационално, като се спреш на медицинска застраховка при пътуване в чужбина.

Какви са ползите от нея?
Първо, няма как да не отбележим най-големите и преимущества – валидна е в цял свят и покрива всички медицински разходи, които е възможно да възникнат. При какви събития точно ще важи полицата се упоменава в нея изрично и предварително. Стандартно тя включва спешна медицинска и стоматологична помощ, както и репатриране. Възможно е да добавиш в нея и клаузи, като загуба на трудоспособност, правна помощ, гражданска отговорност към трети лица, загуба на багаж, кражба на лични документи и други.

За колко време можеш да я сключиш?
Медицинската застраховка за пътуване в чужбина може да сключиш за срок от 1 ден, до цяла 1 година.

Ами, цената?
Цената на застраховката зависи от клаузите, които ще включиш в нея, както и от това дали е индивидуална (само за теб) или колективна (ще пътуваш с колеги, семейство или приятели).

Всички подробности за медицинска застраховка при пътуване в чужбина можеш да разбереш, като се свържеш с нас!